przegroda bagażnika - czy można jakąś zamontować

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Talski
    Classic
    • 2012
    • 3

Czy na pewno dobrze podłączyłeś ? , osobiście też mam nie fabryczne czujniki i błędu nie ma .
    A "+" tez podpiąłem do wstecznego , wielu kolegów z forum również i błędów nie ma 8)
    .
    Talski
  • skafanderek
    Classic
    • 2011
    • 8

Octavia tour combi (czyli pewnie tak samo jak 2 po lifcie) - czy istnieje możliwość tymczasowego oddzielenia (zabezpieczenia) komory bagażnika od części dla pasażerów kratką / przegrodą. Nie chodzi o montaż stałej kratki (jak przy homologacji), to musi być coś zdejmowalnego, oczywiście nie na bardzo ciężkie rzeczy, ale zabezpieczające komorę. W poprzednim samochodzie miałem taką zdejmowaną plastikową, którą montowało się na zaczepy, które były przytwierdzone na stałe. W Octavii jednak tych zaczepów nie widzę i zastanawiam się czy coś takiego da się zainstalować (i gdzie tego szukać, na allegro i ebayu nie znalazłem - ale może źle szukałem).

Komentarz

• Kadam
      Classic
      • 2014
      • 3

W swojej skodzie zakładam przy okazji przewożenia psa kratkę uniwersalną kupioną tutaj

jeżeli link nie przejdzie to szukaj pod: PRZEGRODA BAGAŻNIKA DLA PSA kratka siatka do auta.
      Rozpiera się tą kratkę pomiędzy podłogą a sufitem i dopasowuje szerokość do rozmiaru bagażnika. U mnie to się sprawdza więc polecam. (też mi brakuje siatki jaką miałem w swojej A4 B5 :szeroki_usmiech )

Komentarz

Pracuję...